Ingen opgave er for stor – eller for lille

 

Snedkermester Lars Højmark kan varetage alle former for snedker-og tømrerarbejde.

“Jeg kan fungere som rådgiver og ideudvikler, og jeg kan sørge for alt, lige fra lister og gulve til ombygninger og totalrenoveringer. Ved hjælp af mit solide netværk indenfor alle håndværksmæssige faggrupper, kan jeg give et tilbud på opgaver i alle størrelsesordener.”

 

Tagarbejde

“Når Jeg udfører tagarbejde, sørger jeg for, at det nylagte tag lever op til de nye krav og får en lang levetid.

Jeg udskifter dit gamle tag, og jeg arbejder både i tegl, pap og beton.”

Inventar

“Jeg håndterer alle former for inventar. Det kan være opsætning af dit nye køkken, opsætning af skydedøre og låger samt dit badeværelsesinventar.”

Snedkerarbejde

“Alt slags snedkerarbejde. Det være sig gulve, lister, døre, vinduer, lofter, køkken, med mere. Jeg fremstiller også lister, døre og vinduer på specialmål.

Jeg sørger for gummifugning, dørpumper og låseløsninger.”

Ruder og glas

“Om det er udskiftning af punkterede termoruder eller større opgaver som opbygning af glaskontorer med hærdet og lamineret glas, så kan jeg løse opgaven for dig.”

Drejeopgaver

“Jeg varetager alle slags drejeopgaver. Det kan være alt fra drejning af en enkelt balyste til en trappe til produktudvikling af designer lysestager. Jeg kan også sørge for udsmykning af bygninger.”

Kontakt Lars Højmark

Hvis dit snedker-og tømrerprojekt skal have den bedste håndværksmæssige løsning, så kontakt Snedkermester Lars Højmark for et uforpligtende tilbud.

Husk, at du kan få håndværkerfradrag ved energirenovering.

Snedkermester Lars Højmark er stolt medlem af Boliggruppen Esbjerg