Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/larshoejmark.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5070
Snedkermester Lars Højmark - alt i snedker - & tømrerarbejde

 

Snedkermester Lars Højmark – Nyopstartet snedker– og tømrerfirma med 10 års erfaring.

Lars Højmark er udlært som snedker i 2007, og i de sidste 10 år har han løst snedker- og tømreropgaver i et større tømrerfirma og arbejdet som glarmester. De mange års praksis og de alsidige opgaver har givet Lars Højmark en bred og solid erfaring indenfor sine fagområder.

Stolt af sit håndværk
I dag er han selvstændig, fordi han brænder for sit fag og for at gøre alle sine kunder tilfredse. Lars Højmark elsker og respekterer det gamle håndværk, og han sørger for at holde sig på forkant med udviklingen, for at kunne løse alle opgaver optimalt og håndværksmæssigt korrekt.

Ingen opgaver er for store – eller for små
Gennem sine mange års virke som snedker, har Lars Højmark opbygget et solidt og stort netværk af snedker – og tømrermestre og andre faggrupper som elektrikere, malere, VVS’ere og murere, som han gerne involverer, hvis opgaven kræver flere hænder og faggrupper.
Hos sin tidligere arbejdsgiver har Lars Højmark ofte fungeret som koordinator på store projekter, og derfor er der ingen opgaver, der er for store – eller for små.

Udgangspunkt i kundens ideer og tanker
Kundens ideer, tanker og egne input vigtige for at opgaven bliver løst som ønsket. Med en god og sund dialog med kunden, kan Lars Højmark finde den rette løsning. Gennem sin alsidige erfaring ved Lars Højmark, at man opnår de bedste resultater, når man involverer kunden i processen.

Hvis dit snedker-og tømrerprojekt skal have den bedste håndværksmæssige løsning, så kontakt Snedkermester Lars Højmark for et uforpligtende tilbud.

 

Snedkermester Lars Højmark er stolt medlem af Boliggruppen Esbjerg