Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/larshoejmark.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5070
Trægulv af massive Douglasplanker med indlagt gulvvarme - Snedkermester Lars Højmark

Totalentreprise på massiv trægulv med gulvvarme

Hos Snedkermester Lars Højmark har vi netop afsluttet en større opgave, hvor der skulle laves gulvvarme og lægges nyt, massivt trægulv på i en ældre villa i Ribe.

Som tømrer – og snedkermester kan man varetage mange opgaver, og i dette tilfælde har vi lavet alt forarbejdet til, at VVSeren kunne lægge sine varmeslanger til gulvvarmen. Vi har lagt trykfaste, højisolerede kingspan-brædder samt dampspærre, hvorefter vi har fræset rundinger i gulvspån, således at VVSeren kunne lægge varmeslanger med perfekte rundinger i stabilt underlag.

For at kunne varetage hele entreprisen har vi samarbejdet med murerfirmaet P. Jensen og sønner og VVS firmaet Tommy Jørgensen.

Efter alt forarbejdet fra både os selv, mureren og VVSeren har vi monteret 28mm x 250mm massive Douglasplanker fra Dinesen, som giver et lækkert gulv med en lang levetid. Det er nærmest uopslideligt.

Opgaven er et godt eksempel på, at vi kan løse alle opgaver, og at vi ofte inddrager andre håndværksfaggrupper i vores totalentreprise.

Vi har et godt samarbejdsnetværk, som vi benytter os af, når opgaverne kræver det. For kunden betyder det, at han/hun kun skal henvende sig til os med sin opgave, så sørger vi for, at alt bliver lavet.